Naam:
Foto’s:
2081
Video’s:

Over mij

In juli 2013 ge-pensioneerd. Mijn hobbies zijn motors - fietsen en computers. We maken regelmatig een Cruise. We proberen elke keer een ander gebied te kiezen. Om weer eens wat anders te zien en te beleven. Onze voorkeur gaat uit naar de Holland Amerika lijn. Maar zijn ook al we mat andere Cruise liner mee geweest.

Ook fietsen is een hobby die ik veel uit oefen. Ik fiets elk jaar toch zo'n 4000km.

Over mijn reis

Dit jaar wordt het een 4 daagse motor toer reis langs in buurt van de Rijn en Moezel.

Bezochte landen

Ik heb 64 landen (26%) bezocht:

Andorra, Argentinië, Aruba, Bahama's, Barbados, België, Bermuda, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Canada, Chili, China, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Eritrea, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Hongkong, IJsland, India, Indonesië, Italië, Japan, Jemen, Kroatië, Letland, Liberia, Liechtenstein, Malta, Mexico, Nederland, Nigeria, Noorwegen, Oman, Oostenrijk, Panama, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Senegal, Servië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Thailand, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.